Up SaRon Crenshaw Live @ The BBC Slideshow

 

Huize Berkens, Berkel-Enschot, donderdag 8 juni 2017
SaRon Crenshaw akoestisch Live @ the BBC 

Tekst: Leo Gabriëls
Foto's: Leo Gabriëls

SaRon
SaRon Crenshaw akoestisch Live @ the BBC  op 8 juni 2017 was voor mij en ik denk voor enkelen meer de totale bevestiging over wat deze man is en kan. Dit in Huize Berkens in Berkel-Enschot waar het voor een paar mensen zo een beetje begon allemaal.

Voor een select enthousiast publiek liet SaRon Crenshaw hier zien en horen wat hij kon op een akoestische gitaar voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld door Richard van Bergen.  Nummers zoals Rock Me Baby, The Thrill is Gone, Old Love een beauty… Got my Mojo Working, 44 blues, You Lie to Me, maar het nummer Jailer Blues wat ook op zijn pas uitgebrachte dubbel-cd ‘Drivin’ staat. Ook de grote spil achter SaRon Crenshaw... Bart Kamp verdient een dikke pluim, je ziet hem genieten en zijn bas met twee vingers bespelen… Bart begeleidde SaRon bij enkele nummers.  SaRons warme diepe stem, zijn gezichtsuitdrukkingen, uitstraling en zijn gitaarspel maakt deze man uniek. 

Ik hoop dat veel bluesliefhebbers, net als ik, mee zullen kunnen genieten van zijn optredens zowel solo als met de band Blind B'& The Visionaires, of van hun splinternieuwe cd: “Goin’ to  get Deep” opgenomen in Live@ the BBC die de moeite meer dan waard is!

Op deze avond werden ook enkele mensen: Esther Menke, Werner en Suze Berkens, Robert Slim en Leo Gabriëls verrast met een flesje drank. Dit als dank en voor hun mede inzet bij het tot stand komen van de opnamen en tour van SaRon Crenshaw. Maar voor mij zijn het de muzikanten zelf: Patrick Cuyvers, Hammond; Frank Duindam, drums; Bart Kamp, bas en uiteraard SaRon zelf die dit tot een succes hebben gemaakt en dit samen nog lang mogen doen in Europa.

Ja want in Spanje zijn ze al geweest en was een succes. Binnenkort op het BRBF in Peer.  Verder ben ik ervan overtuigd dat deze man nu al rijp is voor de grotere festivals, maar hoop ook dat ze de kleine festivals ook aan zullen aan doen! 

Succes wil ik deze heren en dame wensen de komende tijd, en wat ik al zei, Ik hoop dat de meeste van jullie van hun en zijn muziek kunnen gaan genieten net als ik.

 

SaRon Crenshaw akoustic live (1 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (2 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (3 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (4 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (5 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (6 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (7 van 7)
SaRon Crenshaw akoustic live (1 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (2 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (3 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (4 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (5 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (7 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (8 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (10 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (9 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (12 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (13 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (14 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (15 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (16 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (17 van 18)
SaRon Crenshaw akoustic live (18 van 18)

  button-home button-gastenboek button-recensies  

Totaal aantal foto's: 23 | Maak web foto albums met Jalbum | Chameleon skin | Help